Våra utbildningar

Upptäck våra utbildningar

ACC

Utbildning ACC

I den senaste versionen av Socialstyrelsens riktlinjer rekommenderas också detta program som är ett intensivt eftervårdsprogram som också kan användas som ett intensivt öppenvårdsprogram för klienter som av olika anledningar inte lämpar sig för institutionsvård.

Mer info & kursdatum »
Den nya manualen

Utbildning Den nya manualen

Om du redan är utbildad i CRA och vill lära dig ungdomsversionen A-CRA eller jobbar med en äldre version av CRA-manualen så rekommenderar vi denna utbildning där vi går igenom den nya manualen och de uppdateringar som skett i programmet.

Mer info & kursdatum »

Utbildning på plats och på distans

ACRA Sverige erbjuder både öppna utbildningar och uppdragsutbildningar i A-CRA, CRA och ACC. Kursledaren är certifierad handledare och utbildare.

Vi jobbar både med distansutbildning och utbildning ute hos kunden.

Behöver din organisation en uppdatering i den nya manualen eller en fortbildningsdag i metoderna, tveka inte att höra av er till oss.

Varför ska man välja ACRA Sverige?

Socialstyrelsen rekommenderar att man ska gå utbildning för en certifierad terapeut som använder sig av den officiella manualen som kom ut 2018. ACRA Sverige uppfyller både de kriterierna.

Hos oss kan du också få kodning av inskickade behandlingssamtal och genomföra certifiering med en certifierad handledare och kodare. Fri support ingår också i våra utbildningar.

Din utbildare Anna Sjöström

Anna Sjöström har över 20 års erfarenhet av att jobba med metodutveckling och handledning inom alkohol- och drogområdet. Hon har lång klinisk erfarenhet inom privat beroendevård både i Sverige och utomlands och var en av grundarna till Stockholms beroendeklinik som är Sveriges första öppenvårdsklinik som står på medicinsk grund. Anna är certifierad handledare och kodare i A-CRA och CRA och reser regelbundet till USA för att fortbilda sig. Hon är också en av Sveriges främsta experter på riskkonsumtion av alkohol och har publicerat fem böcker.