Om ACRA Sverige

ACRA Sverige är en organisation som drivs av mig, Anna Sjöström. Syftet att sprida mer information om de fantastiska behandlingsprogrammen A-CRA och CRA.

Jag är Sveriges första certifierade A-CRA och CRA handledare och har varit verksam inom alkohol- och drogområdet i över tjugo år. I grunden är jag lärare och har jobbat mycket med ungdomar och unga vuxna innan jag träffade började arbeta med (A)CRA. I dag samverkar jag med Chestnut Healthcare Systems i Illinois som är ansvariga för forskning, kvalitetssäkring och utveckling av programmen.

När jag började med CRA-programmen så upptäckte jag snabbt hur otroligt effektivt och roligt det är att jobba med. I programmet bygger vi på det friska och det är fantastiskt att se hur mycket klienterna växer på bara några månader.

Kombinationen av KBT, MI och utbildning passar mig som hand i handske. Jag hoppas att du också kommer att känna samma sak.

Jag driver också Promilletanten AB där jag möter människor med skadligt bruk av alkohol och droger och föreläser inom området. 2014 kom min bok Promille-drick smartare ut på Lava förlag.