Utbildning i A-CRA och CRA

ACRA Sverige erbjuder både öppna utbildningar, uppdragsutbildning samt metodhandledning i A-CRA och CRA. Kursledaren är certifierad handledare samt utbildare i A-CRA och CRA.

På våra tredagarsutbildningar går vi igenom båda programmen och du blir behörig behandlare i både A-CRA och CRA. Utbildningen bygger på den nya officiella A-CRA manualen som rekommenderas av Socialstyrelsens för både A-CRA och CRA. Vi jobbar med exempel och fallbeskrivningar för både vuxna och ungdomar. Utbildningen genomförs av en certifierad metodhandledare i A-CRA och CRA. De öppna kurserna arrangeras under två heldagar samt en uppföljande heldag cirka en månad senare.

Kursavgiften för tredagarskurserna är 5650 kr exkl. moms och då ingår kursmaterial, den officiella manualen med anvisningar för hur du ska genomföra de olika momenten samt fika (gäller kurser som arrangeras på plats i Stockholm). Från 1 januari är 2023 är kursavgiften 5950 kr exkl. moms.

Om du redan är utbildad i CRA och vill lära dig A-CRA så rekommenderar  vi vår halvdagsutbildning (se nedan).

Om du vill lära dig ACC (som är det eftervårdsprogram som rekommenderas i Socialstyrelsens riktlinjer) rekommenderar vi också vår halvdagsutbildning (se nedan).

I båda halvdagsutbildningarna ingår kursmaterial och den officiella manualen, ACC eller A-CRA. Halvdagsutbildningarna kostar 1495 kr exkl. moms. Deltar du i båda får du 30 procents rabatt. Från 1 januari 2023 kostar halvdagsutbildningarna 1995 kr exkl. moms.

Du kan anmäla dig till  utbildningarna nedan. Alla priser är exklusive moms.

Anmälan är bindande och fakturering sker i förskott. För privatpersoner gäller att kursavgiften måste vara betald innan kursen startar.

Avbokningsreglerna ser ut så här. Avbokning senast en månad före kursstart, 100 procent återbetalning. 4-2 veckor innan kursstart återbetalas 50 procent av kursavgiften. Därefter sker ingen återbetalning men platsen kan överlåtas till en kollega eller flyttas till nästa kurs.


Anmäl dig här

Har du någon fråga kan du skicka med den i samband med din registrering i meddelandefältet längst ned.
Alla uppdragsutbildningar kan genomföras både på plats eller via distans (Zoom).

Ange den adress du vill att kursmaterialet ska skickas till.

ID som du önskar att vi märker fakturan med.

Foto: Green Chamelion