Utbildning i A-CRA och CRA

Vi erbjuder både öppna utbildningar, uppdragsutbildning samt metodhandledning i A-CRA och CRA. På våra tredagarsutbildningar går vi igenom båda programmen och du blir behörig behandlare i både A-CRA och CRA. Utbildningen bygger på den nya officiella A-CRA manualen som rekommenderas av Socialstyrelsens för både A-CRA och CRA. Vi jobbar med exempel och fallbeskrivningar för både vuxna och ungdomar. Utbildningen genomförs av en certifierad metodhandledare i A-CRA och CRA. De öppna kurserna arrangeras under två heldagar samt en uppföljande heldag cirka en månad senare.

Kursavgiften för tredagarskurserna är 5650 kr  och då ingår kursmaterial, den officiella manualen med anvisningar för hur du ska genomföra de olika momenten samt fika (gäller kurser som arrangeras på plats i Stockholm).

Om du redan är utbildad i CRA och vill lära dig A-CRA så rekommenderar  vi vår halvdagsutbildning (se nedan).

Om du vill lära dig ACC (som är det eftervårdsprogram som rekommenderas i Socialstyrelsens riktlinjer) rekommenderar vi också vår halvdagsutbildning (se nedan).

I båda halvdagsutbildningarna ingår kursmaterial och den officiella manualen, ACC eller A-CRA. Halvdagsutbildningarna kostar 1495 kr exkl. moms. Deltar du i båda får du 30 procents rabatt.

Du kan anmäla dig till  utbildningarna nedan. Alla priser är exklusive moms.

Anmälan är bindande och fakturering sker i förskott.

Avbokningsreglerna ser ut så här. Avbokning senast en månad före kursstart, 100 procent återbetalning. 4-2 veckor innan kursstart återbetalas 50 procent av kursavgiften. Därefter sker ingen återbetalning men platsen kan överlåtas till en kollega eller flyttas till nästa kurs.


Anmäl dig här

Ange den adress du vill att kursmaterialet ska skickas till.


Faktureringsadress om annan än ovan.


Kursinformation

OBS! Under hösten 2022 arrangeras både distanskurser (Zoom) och kurser på plats i Stockholm.

Alla uppdragsutbildningar kan genomföras både på plats eller via distans (Zoom).

Har du någon fråga kan du skicka med den i samband med din registrering.

Foto: Green Chamelion