Kurser

Om du söker ett effektivt behandlingsprogram för ungdomar och vuxna med alkohol- och drogproblem så har du hittat rätt. På denna sida kan du hitta information om hur du kan utbilda dig till A-CRA och CRA behandlare.

Acra-kurser hos Acra Sverige

ACRA Sverige erbjuder både öppna utbildningar, uppdragsutbildning samt metodhandledning i A-CRA och CRA. Utbildningarna bygger på de officiella manualerna och genomförs av Sveriges enda certifierade metodhandledare i A-CRA och CRA. De öppna kurserna arrangeras under två heldagar samt en uppföljande heldag cirka en månad senare. Om du redan har gått CRA eller CRAFT-utbildning erbjuder jag en påbyggnadskurs i A-CRA som genomförs under en dag.

Kursavgiften för tredagarskurserna är 5650 kr eller 5995 kr (beroende på om lunch ingår eller ej) och då ingår kursmaterial, A-CRA eller CRA manualen med anvisningar för hur du ska genomföra de olika momenten samt fika. Påbyggnadsutbildningen kostar 2450 kr. Du kan anmäla dig till  utbildningarna nedan. Alla priser är exklusive moms.

ACRA Sverige följer SAUF's rekommendationer för bokning och avbokningsregler. Fakturering sker i förskott. Om du avbokar fyra till två veckor för kursstart får du 50 procent tillbaka av kursavgiften. När det är två veckor kvar till kursstart återbetalas inte någon kursavgift. Du kan dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega.

NYHET! Den 17 oktober arrangerar ACRA Sverige tillsammans med Izilearningbydoing en fortbildningsdag för A-CRA och CRA behandlare i Stockholm. Läs mer om detta och se programmet på den här länken.


Anmäl dig här


Faktureringsadress om annan än ovan.


Har du någon fråga kan du skicka med den i samband med din registrering.


Foto: Green Chamelion