Kurser

Om du söker ett effektivt behandlingsprogram för ungdomar och vuxna med alkohol- och drogproblem så har du hittat rätt. På denna sida kan du hitta information om hur du kan utbilda dig till A-CRA och CRA behandlare. ACRA Sverige erbjuder distansutbildning, uppdragsutbildning och kurser i Stockholm.

Acra-kurser hos Acra Sverige

Vi erbjuder både öppna utbildningar, uppdragsutbildning samt metodhandledning i A-CRA och CRA. På våra tredagarsutbildningar går vi igenom båda programmen och du blir behörig behandlare i både A-CRA och CRA. Utbildningen bygger på den officiella manualen och genomförs av Sveriges enda certifierade metodhandledare i A-CRA och CRA. De öppna kurserna arrangeras under två heldagar samt en uppföljande heldag cirka en månad senare.

Om du redan har gått A-CRA eller CRA-utbildning och vill blir uppdatera dig i den nya manualen eller lära dig eftervårdsprogrammet ACC erbjuder vi halvdagsutbildningar den 10 mars 2021. På förmiddagen går vi igenom den nya manualen och på eftermiddagen är det utbildning i ACC. I kursavgiften ingår de nya manualerna. Deltar i hela dagen får du 30 procents rabatt. Inbjudan Fortbildning 10 mars 2021

Kursavgiften för tredagarskurserna är 5650 kr  och då ingår kursmaterial, den officiella manualen med anvisningar för hur du ska genomföra de olika momenten samt fika (gäller kursen i Stockholm).

Halvdagsutbildningarna kostar 1495 inkl. den manual som du vill få utbildning i. Du kan anmäla dig till  utbildningarna nedan. Alla priser är exklusive moms.

ACRA Sverige följer SAUF's rekommendationer för bokning och avbokningsregler. Fakturering sker i förskott. Om du avbokar fyra till två veckor för kursstart får du 50 procent tillbaka av kursavgiften. När det är två veckor kvar till kursstart återbetalas inte någon kursavgift. Under den rådande pandemin kan du överlåta din plats till en kollega eller skjuta upp ditt deltagande till ett senare tillfällen om du blir sjuk.


Anmäl dig här


Faktureringsadress om annan än ovan.


Kursinformation

OBS! Under våren 2021 arrangeras öppna kurser endast på distans.

Alla uppdragsutbildningar kan genomföras både på plats eller via distans (Zoom).

Har du någon fråga kan du skicka med den i samband med din registrering.


Foto: Green Chamelion