Om ACRA Sverige

ACRA Sverige är en hemsida som drivs av mig, Anna Sjöström, med syftet att sprida mer information om det fantastiska behandlingsprogrammet A-CRA.

Jag är Sveriges första certifierade A-CRA handledare och har varit verksam inom alkohol- och drogområdet i över tjugo år. I grunden är jag lärare och har jobbat mycket med ungdomar och unga vuxna innan jag träffade på A-CRA. I dag samverkar jag med Chestnut Healthcare Systems i Illinois som är ansvariga för forskning, kvalitetssäkring och utveckling av programmet.

När jag började med -ACRA så upptäckte jag snabbt hur otroligt effektivt och roligt det är att jobba med. I programmet bygger vi på det friska och det är fantastiskt att se hur mycket ungdomarna växer på bara några månader.

Kombinationen av KBT, MI och utbildning passar mig som hand i handske. Jag hoppas att du också kommer att känna samma sak.

Jag driver också Promilletanten AB där jag möter människor med skadligt bruk av alkohol och droger och föreläser inom området. 2014 kom min bok Promille-drick smartare ut på Lava förlag.