Kurser

Om du söker ett effektivt behandlingsprogram för ungdomar och unga vuxna så har du hittat rätt. På denna sida kan du hitta information om hur du kan utbilda dig till samtalsledare i A-CRA.

Acra-kurser hos Acra Sverige

A-CRA Sverige erbjuder både öppna utbildningar, uppdragsutbildning samt metodhandledning i A-CRA. Utbildningarna bygger på den officiella A-CRA manualen och genomförs av Sveriges enda certifierade metodhandledare i programmet. De öppna kurserna arrangeras under två heldagar samt en uppföljande heldag cirka en månad senare. Om du redan har gått CRA eller CRAFT-utbildning erbjuder jag en påbyggnadskurs som genomförs under en dag.

Kursavgiften för tredagarskurserna är 5650 kr eller 5995 kr (beroende på om lunch ingår eller ej) och då ingår kursmaterial, den officiella A-CRA manualen med anvisningar för hur du ska genomföra de olika momenten i A-CRA samt fika. Påbyggnadsutbildningen kostar 1990 kr.Du kan anmäla dig till  utbildningarna nedan. Alla priser är exklusive moms.

A-CRA Sverige följer SAUF's rekommendationer för bokning och avbokningsregler. Fakturering sker i förskott. Om du avbokar fyra till två veckor för kursstart får du 50 procent tillbaka av kursavgiften. När det är två veckor kvar till kursstart återbetalas inte någon kursavgift. Du kan dock kostnadsfritt överlåta platsen till en kollega.


Anmäl dig här


Faktureringsadress om annan än ovan.


Har du någon fråga kan du skicka med den i samband med din registrering.


Foto: Green Chamelion